Nieuwe haar look – herfstkleur en laagjes

0

De herfst/ winter periode vind ik de leukste tijd om nieuwe kleren te kopen. Je kunt namelijk een totale outfit bij elkaar zoeken. Denk aan mooie laarzen, een mooie jas die je weer combineert met je favoriete jeans. Bij een mooie outfit hoort ook fris nieuw haar. Ik ging afgelopen zaterdag naar de kapper en koos voor laagjes en een frisse herfstkleur.

Laagjes

Lang haar vind ik heel mooi, maar het kan ook een beetje saai zijn. Om het wat meer pit te geven kun je krullen maken of je haar in volume föhnen. Laagjes zorgen ervoor dat je sneller volume creëert en het geeft een speels effect. Net zoals altijd liet ik de puntjes van mijn haar afknippen. Door de zon en het gebruik van zowel föhn, stijl en krultang waren ze droog en dof geworden. Naast de puntjes liet ik de bovenste laag van mijn haren iets korter knippen dan de rest, zo creëer je nóg meer volume in je haar, ik ben er blij mee!

Nieuwe haarlook - herfstkleur en laagjes

Speels

Met een staart zul je me niet zo snel zien, ik vind me dit niet zo leuk staan. Maar nu mijn haar wat meer in laagjes is geknipt, kan ik een nonchalante staart maken. Dit vind ik dan weer een stuk leuker. Door een aantal plukjes los te laten hangen creëer je een speels effect én die staart scheelt me ook weer wat tijd in de ochtend!

Nieuwe haarlook - herfstkleur en laagjes

Kleur

Mijn haren waren door de zon echt een stuk lichter geworden. Mijn echte haarkleur zit bijna tegen het zwart aan, dus ik had een ernstige uitgroei. Ook vind ik het mooier om een warme, donkere kleur te kiezen voor de herfst/ winter. Mijn haar was dof en straalde totaal niet meer. Nu, heeft het weer een mooie glans en een mooi herfst kleurtje. Ik heb deze kleur al 2 jaar en het is in de volksmond “kastanjebruin”. De tint van de kleur veranderd als er licht op valt, dat vind ik het mooie van deze haarkleur.

Nieuwe haarlook - herfstkleur en laagjes

Ik ben echt een haar mens en kan er dan ook oprecht gelukkig van worden als mijn haar goed zit. Over mijn nieuwe kleur en look ben ik super tevreden, dus je kunt je voorstellen dat ik met een big smile de kapperszaak uitliep.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter