Get the army look – legergroen

0

Legergroen is dit seizoen een ware trend, de kleur keert dan ook in veel outfits terug. Je creëert met deze kleur al snel een iets stoerdere look en dat is toch wel mijn ding! Je kunt mijn stijl dan ook omschrijven als vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Zo draag ik graag een rok of jurkje, maar combineer dit het liefst met mijn bikerboots of sneakers. Pumps en high heels dat is verleden tijd, die trek ik alleen nog maar met een speciale gelegenheid uit de kast. Zelf heb ik ook een aantal legergroene items in mijn kast hangen, hoe ik ze combineer vertel ik je graag!

De perfecte combinatie

Legergroen combineer ik het liefst met beige en bruin. Voor mij horen deze kleuren bij elkaar, samen zijn ze voor mij de perfecte kleurcombinatie.

Hoe makkelijk ik schoenen en kleren koop, des te moeilijker vind ik het om een goede, mooie winterjas te scoren. Een winterjas is toch een iets duurdere aankoop en je moet hem vrijwel met alles kunnen combineren. Gelukkig zag ik een tijdje geleden voor mij de ideale winterjas voorbij komen, ik heb dan ook geen moment geaarzeld en de jas direct besteld en afgerekend.

Get the army look "legergroen"

Get the army look "legergroen"

De legergroene kleur en de gouden knopen geven de jas een stoere maar ook chique uitstraling. Ik draag deze jas op mijn bikerboots, sneakers en enkel laarsjes. Het is precies wat ik zoek in een jas, een kledingstuk dat je vrijwel met alles kunt combineren!

Get the army look "legergroen"

Get the colour look

jas Stradivarius – broek Zara – schoenen Stradivarius – tas Misshappyhippy – hoed Misshappyhippy

Dus wil je je outfits wat stoerder maken? Voeg legergroen toe en je hebt gegarandeerd succes! De fotocredits van deze ruige fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter