Get the everyday look

0

Soms kun je met 3 simpele basic items toch een stijlvolle everyday look creëren. Iedereen heeft wel een T-shirt, spijkerbroek en vest in zijn kast hangen. Als je deze 3 items op de juiste manier combineert, creëer je makkelijk een stijlvolle look, die je vrijwel iedere dag kunt dragen. Want wie heeft er nu zin om ‘s morgens met dit koude- donkere weer lang te moeten na denken over zijn outfit of the day?

Simple it is

Simpel hoeft niet altijd saai te zijn. Soms heb ik gewoon geen zin om lang na te denken over mijn outfit. Gelukkig kan ik altijd terugvallen op deze everyday look. Een combi van een spijkerbroek, T-shirt en vest. Zorg dat de kleuren matchen, draag er een leuke schoen bij en gooi wat krullen in je haar. Hoppatakeej, je bent klaar voor een nieuwe dag!

Get the everyday look

Details

Je maakt deze everyday look nét iets interessanter door de juiste details toe te voegen. Denk aan een leuke sjaal of een T-shirt met tekst. Kijk wel even goed wat er voor een tekst op een T-shirt staat, want je kunt hiermee ook de plank volledig misslaan.

Weet je wat ik ook zo fijn vind aan deze simpele look, dat het kleding is die lekker zit en waarin ik me op mijn gemak voel. Tip: heb je een belangrijke afspraak op de planning? Draag dan kleding die lekker zit en comfortabel is. Je zult je dan een stuk zelfverzekerder voelen!

Get the everyday look

Get the everyday look

Get the look

sjaal Misshappyhippy – broek Topshop – t-shirt Jacqueline de Yong– schoenen Zara – vest Only

Zorg dat je altijd een everyday look achter de hand hebt, perfect voor de dagen dat je eens even geen outfit inspiratie hebt! De fotocredits van deze ruige fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter