Get the sporty look – sneakers and sweater

0

Laat ik eerlijk zijn, met dit vieze regenachtige herfstweer trek ik toch het liefst een comfy, sportieve outfit uit de kast. Ik heb dan echt geen zin om met een rokje en hakken de dag door te brengen. Maar een comfy, sportieve outfit kan al snel nonchalant en niet zo vrouwelijk uitzien. Iets waar ik me niet helemaal prettig bij voel. Gelukkig is het modebeeld tegenwoordig zo ingericht dat sneakers en wijde truien helemaal “in” zijn en loop je er ook met deze combi gewoon fashionable bij. Met casual friday in het vooruitzicht geef ik je vandaag wat inspiratie over hoe je een comfy trui en sneakers zo kunt combineren dat het er toch nog vrouwelijk uitziet.

Sportief op sneakers

Van sneakers kun je er gewoonweg niet genoeg hebben. Buiten dat ze gewoon super lekker zitten, zijn het tegenwoordig ware mode accessoires. Een leuke sneaker kan je outfit helemaal afmaken. Ik heb een echte schoenentic, tot een aantal jaar geleden kocht ik gewoon alle schoenen die ik leuk vond. Nu ben ik iets kieskeuriger en koop ik alleen nog maar schoenen die goed zitten en die ik écht helemaal geweldig vind. Met deze Nike air force one schoenen was het liefde op het eerste gezicht, ik moest ze gewoon hebben. Ik heb ze al een tijdje maar draag ze deze winter gewoon door. Ze zijn iets hoger van model en makkelijk te combineren.

Get the sporty look - sneakers and sweater

Comfy sweater

Ik heb niet zo heel veel truien in mijn kast liggen. De combinatie van een trui en broek vind ik al snel saai, mits de trui iets aparts heeft. Ook probeer ik altijd een beetje te spelen met kleuren. Je kunt natuurlijk heel simpel een zwarte trui met zwarte schoenen en een grijze broek dragen, maar waarom niet eens een kleurtje toevoegen aan je outfit. De outfit die ik draag is vrij simpel, maar door de combinatie van de misschien niet voor de hand liggende kleuren, hoeft een outfit met een trui niet saai te zijn.

Get the sporty look - sneakers and sweater

Get the sporty look

schoenen Ilovesneakerz – tas Misshappyhippy – broek Topshop – horloge Misshappyhippy – Trui H&M – zonnebril Misshappyhippy – chocker Misshappyhippy

Door niet voor de hand liggende kleuren combinaties te gebruiken geef je je outfit iets apart. Één voordeel; in het huidige modebeeld kun je niet zo heel veel fout doen. De fotocredits van deze ruige fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter