Gezond snacken doe je bij Johnny wrap

0

Johnny wrap is een nieuw healthy concept in het centrum van Maastricht en is nu een dikke week geopend. Omdat ik in 2 dagen tijd 3 keer de naam voorbij hoorde komen werd ik nieuwsgierig en wilde ik wel eens een wrap gaan proeven. Bij Johnny wrap krijg je wraps (shocking!) én salades. Voor een vers en healthy “tussendoortje” waar je energie van krijgt ben je bij Johnny wrap aan het goed adres.

Gezond snacken

Voor mij staat Johnny wrap gelijk aan gezond snacken. Het is de ideale tussenstop voor als je even energie nodig hebt. Vroeger trok je even een kroketje uit de muur, maar tegenwoordig snacken we allemaal steeds gezonder. De wraps zijn rijk gevuld en er is goed nagedacht over de smaakcombinaties! Loop Johnny Wrap eens binnen als je een dagje gaat winkelen in Maastricht. Maar ook als je geen zin hebt om te koken kun je er, door de flinke porties, weer even tegenaan.

Gezond snacken bij Johnny wrap

Gezond snacken bij Johnny wrap

Wat ik je wel even wil uitleggen is dat Johnny wrap geen restaurant is waar je met 26 man kunt gaan eten. Er zijn ongeveer 10 zitplaatsen. Het is meer een afhaal/meeneem concept.

Gezond snacken bij Johnny wrap

Food

De salades en wraps (zelfs de deeg) worden ter plekke vers gemaakt. Je kunt kiezen uit 4 verschillende soorten wraps; spinazie wrap, de neutrale wrap, paprika wrap en de cajunkruiden wrap. Maud en ik deelden een Leonardo di Carpaccio, de oude klassieker met Carpaccio, sla, pijnboompitten, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise. Voor mij was dit echt een hele maaltijd en je proeft ook echt dat alles ter plekke wordt bereid.

Gezond snacken bij Johnny wrap

Gezond snacken bij Johnny wrap

Drinks

Bij een gezonde snack hoort natuurlijk ook een gezond drankje. Je kunt kiezen uit; Fritz- Limo, biologische sappen, homemade ice tea en water. Ik koos voor de Fritz-limo. Ik had er nog nooit van gehoord maar het is “gezonde” frisdrank.

Gezond snacken bij Johnny wrap

Gezond snacken bij Johnny wrap

Gezond snacken bij Johnny wrap

Dus heb je tijdens het Sint- en Kerstshoppen wat nieuwe energie nodig en wil je graag een gezonde hap? Probeer dan eens een wrap of salade van Johnny wrap.

De fotocredits van deze food & lifestyle foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter