Review Vogue women Enjoy shower gel & shower bodylotion

0

Als me de vraag “Hoe gaat het met je?” word gesteld, dan is mijn antwoord vrijwel altijd “druk, druk, druk”. Dit gesprek klinkt je waarschijnlijk erg bekend in de oren. Wist je dat vrouwen meer tijdsdruk ervaren dan mannen? We besteden veel van onze vrije tijd aan zorgtaken, denk aan: kinderen, huishouden, vriendinnen, familie en huisdieren. Ik kan me hierdoor wel eens opgejaagd voelen, wat niet eens zo gek is. Juist met het gehaaste leven wat we leiden is het belangrijk om een verwenmomentje voor jezelf in te plannen. VOGUE Women heeft twee nieuwe producten op de markt gebracht die helemaal passen in het patroon van nu. De shower gel & shower bodylotion laten je ultiem genieten onder de douche, terwijl er ook nog eens efficiënt word omgegaan met de tijd. Des te meer tijd blijft er over voor je drukke planning.

Foaming shower gel

Vroeger (toen ik een jaar of 16 was) was ik helemaal fan van de VOGUE Girl lijn, vooral de deodorants kocht ik met de 6 tegelijk. Wat me nog bijstaat van toen is dat deze producten echt een heerlijke parfumachtig geur hadden. Je rook de hele dag lekker fris. Dit zelfde heb ik nu met de Foaming shower gel in de geur Enjoy, deze ruikt echt heerlijk. Het is een romantische bloemen geur die je weer mooi laat voelen.

Review Vogue women shower gel & shower bodylotion

De foaming shower gel schuimt goed en blijft op je huid zitten. Wat ik hier fijn aan vind is dat je hem ook als scheerschuim kunt gebruiken. Zo heb je 2 vliegen in een klap én het scheelt je ook weer wat tijd.

Review Vogue women shower gel & shower bodylotion

Shower bodylotion

Bodylotion heb ik altijd in huis. Voor mij is er niks fijner dan na een douchesessie je in te smeren met bodylotion. Ik vind het de finishing touch voor je lichaam, ook trekt de geur een beetje in je kleren waardoor je de hele dag lekker ruikt.

Review Vogue women shower gel & shower bodylotion

De shower bodylotion gebruik je onder de douche en breng je na het wassen en scheren aan. Je huid voelt daarna echt zijdezacht! Een voordeel van deze shower bodylotion is dat hij niet plakt en je na het douchen direct in je kleren kunt springen.

Review Vogue women shower gel & shower bodylotion

Dus wil je jezelf eens lekker verwennen? Schrijf deze 2 toppers dan op je verlanglijstje. Door de lage prijzen zijn ze ook het ideale schoen of surprise cadeau. Zowel de bodylotion als de shower gel zijn nu te koop in de winkel en kosten beide €4,99 per stuk. Ik heb deze producten gekregen en zorgvuldig voor jullie getest.

Vooral in de wintermaanden vind ik het heerlijk om in bad te gaan. Maar het nadeel hiervan is dat er veel tijd in gaat zitten. Sinds ik deze producten van VOGUE heb ontvangen geef ik de voorkeur aan een lekkere warme douche. Sluit nadat je je hebt ingesmeerd met de shower gel je ogen en geniet even van de heerlijke geur. Dat is voor mij echt een momentje van rust. Doordat je de bodylotion onder de douche aanbrengt kun je daarna direct in je kleren of je huispak springen. Dat is toch wel zo prettig met dit koude weer!

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter