Je slaapkamer benodigdheden shop je bij Dekbed-discounter!

0

De Misshappyhippy blog en webshop zijn mijn grootste hobby, maar met stip op nummer 2 staat slapen. Ik ben totaal geen ochtendmens en ben de koningin in powernappen. Een slaapkamer moet voor mij daarom fris en schoon zijn, want er is niks zo fijn als slapen in een heerlijk schoon opgelegd bed. Buiten dat vind ik het prettig als een slaapkamper knus en gezellig is. Bij Dekbed-discounter krijg je alles op het gebied van slaapkamerbenodigdheden en kun je van je slaapkamer een waar paleisje maken! Onderstaande producten heb ik mogen uitzoeken om voor jullie te reviewen en dit heb ik met veel plezier gedaan!

dekbedovertrek met brei-look

De dekbedovertrekken die ik nu heb lijken allemaal op elkaar. Ze zijn simpel en eenvoudig. Deze keer wilde ik eens heel wat anders en koos voor dit dekbedovertrek met brei-look. De grote steek doet het in de afgelopen jaren al heel goed in verschillende interieur-toepassingen, en natuurlijk in de mode. Als de rest van de slaapkamer rust uitstraalt, kun je prima kiezen voor een dekbedovertrek met een patroon én deze brei-look geeft het geheel meteen iets gezelligs!

 Je slaapkamer benodigdheden shop je bij Dekbed-discounter!

Je slaapkamer benodigdheden shop je bij Dekbed-discounter!

Zwarte muursticker hert

Muurstickers hebben we de laatste jaren in veel interieurs terug zien komen. Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n fan van de muurstickers met tekst, deze zie ik dus liever niet zien terugkomen in mijn interieur. Maar met deze hert muursticker in lijnen-patroon creëer je een mooie, klassieke sfeer en geef je je slaapkamer tevens een moderne uitstraling! Ik zie deze muursticker daarom graag terugkomen in de slaapkamer van ons nieuwe huis : )

Muursticker-hert-zwart

Memory neksteun kussen

Wie mij een beetje kent, weet dat ik al jaren last hebt van nek- en schouderklachten. Er zijn periodes dat ik dit goed onder controle heb, maar er zijn ook tijden dat ik me hier echt niet fijn door voel. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk een goed kussen is. Ik heb nu een speciaal kussen tegen nek- en schouderklachten, maar dit heb ik nu 4 jaar en ik merk dat het niet meer veel helpt. Daarom wilde ik dit memory neksteun kussen graag eens testen.

Je slaapkamer benodigdheden shop je bij Dekbed-discounter!

Dit mermory neksteun kussen van Sensosoft heeft de volgende eigenschappen:

  • reageert op temperatuursveranderingen
  • past zich optimaal aan aan je nek en biedt ondersteuning voor de halswervelkolom
  • het visco-schuim zorgt voor een perfecte drukverlagende ondersteuning en biedt opvulling aan je nek
  • het vermindert nek-, schouder- en rugpijn
  • geschikt voor alle slaapposities: rug-, zij- of buikligging
  • Kan snurken verminderen

Mijn ervaring:

Over alle bovenstaande producten ben ik tevreden. Vooral met het neksteun kussen ben ik erg blij; ik gebruik het nu een week en merk dat ik minder klachten heb. Wel moet je er even aan wennen, het traagschuim voelt wat harder aan dan een normaal kussen én dit kussen is dikker dan gemiddeld. Maar als je er eenmaal aan gewend bent dan wil je niks anders meer, ik kan dit kussen iedereen aanraden die ook last heeft van nek- en schouderklachten!

Je slaapkamer benodigdheden shop je bij Dekbed-discounter!

Ik dacht dat je bij dekbed-discounter alleen dekbedden kreeg voor een schappelijke prijs, maar je vindt er echt veel meer. Dus wil jij je slaapkamer binnenkort een make-over geven? Neem dan eens een kijkje bij dekbed-discounter en maak van jouw slaapkamer weer een waar paleisje!

De fotocredits gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter