Shop the accessoires – bruintinten & felle kleuren

0

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vaste fotograaf Maud van hashtagmaud op pad gegaan om fashion foto’s te maken. Het was immers een tijdje geleden. De aankomende weken zal er weer een serie fashion blog posts langs komen. Deze keer word het een “shop the accessoires” serie. Alle accessoires zijn te koop in de Misshappyhippy webshop. Ik heb wat setjes voor jullie samengesteld, je ziet dan veel beter of de accessoires wat voor je zijn! In deze blogpost laat ik zien hoe je bruintinten kunt combineren met felle kleuren. Ik zelf hou erg van deze stijl. De felle kleuren geven je outfit wat meer pit en de bruintinten zorgen ervoor dat je de accessoires ook naar je werk kunt dragen.

Kleuren waar je vrolijk van wordt

In het winterseizoen is het soms moeilijk om wat kleur toe te passen in je outfits. Maar je ziet dat de kleur bruin perfect samen gaat met deze felle kleuren. Zo geef je je outfit meteen iets extra’s en tover je je donkere winteroutfit om tot een vrolijk geheel!

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop de accessoires - bruintinten & felle kleuren

Shop the accessoires

Dit hippe tasje met kwastje is het perfecte item voor dit voorjaar. Je kunt het tasje namelijk combineren met je winteritems, maar het staat ook leuk bij felle kleuren en spijkerstof!

Bruine tas met kwastje

Deze sjaal met motief is hét perfecte item om een statement mee te maken. Je kunt de sjaal dragen om je outfit iets extra’s te geven, maar je kunt hem ook als omslagdoek gebruiken voor bijvoorbeeld over je bikini. Een echte musthave!

Sjaal/omslagdoek taupe

Ik ben helemaal gek op deze druppel oorbellen! Ze geven je outfit of the day net dat beetje extra!

Druppel oorbel groen - Casa de chi

De fotocredits van deze fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Wat vind jij van felle kleuren in de winter?

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter