Shop the accessoire – birds & patches

0

Birds & patches; je kunt er gewoon niet om heen. Je vind ze terug op spijkerjasjes, petten en truien. Maar ook in de wereld van de accessoires zijn ze niet weg te denken. Omdat ik me zelf iéts te oud vind voor een spijkerjasje met patches probeer ik deze trend iets subtieler te laten terug keren in mijn look. Naast patches is roze mijn favoriete kleur van dit moment. Tijdens mijn laatste winkelavontuur heb ik daarom al roze schoenen, truien en jasjes aangehad. Ik vind het gewoon zo’n schattige kleur! Van de combinatie van deze 2 trends krijg ik helemaal goede zin én het zijn de perfecte festival musthaves van 2017!

Het is tijd om op te vallen

Petten zijn dit seizoen weer een echte musthave; je draagt ze echt als fashion accessoire. Ik draag een pet vooral op vakantie of als ik naar een festival ga. Een pet is makkelijk en beschermt je ook tegen de zon. Zo droeg ik een paar jaar geleden nog gewoon simpele petten, maar tegenwoordig is een pet een echte eyecatcher. Dit snoepje hieronder is hier het perfecte voorbeeld van. De kleur roze is al opvallend, maar de vogel print maakt het geheel nog wat opvallender. Opvallen doe je dit seizoen sowieso; felle kleuren, patches, pailletten en prints; ze passen allemaal in het modebeeld van dit moment!

Shop the accessoire - petten & patches
pet-papegaai-roze

Perfecte combinatie

Soms komen er bepaalde trends in de mode waar ik oprecht blij van kan worden. Mijn schoonmoeder zei laatst tegen me “je moet een trend alleen volgen als je deze voor langere tijd leuk vindt, niet alleen omdat het op dat moment een trend is”. Dit vind ik eigenlijk een hele goede uitspraak en ik ga dit zeker toepassen! Dit geldt bijvoorbeeld voor de patches, ik vind deze trend heel leuk maar weet niet of dit volgend jaar nog steeds het geval is. Daarom probeer ik de patches subtiel toe te voegen aan mijn look. Deze beurs (die je ook als clutch kunt dragen) is hier het voorbeeld van. Zo voeg ik toch wat patches en spijkerstof toe, maar hoef ik niet direct mijn hele kledingkast te vernieuwen als ik deze trend niet meer zo leuk vind.

Portemonnee patched

De fotocredits van deze fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Wat vind jij van de patches en petten trend?

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter