Shop the accessoire – goud & zwart

0

Mijn kleding weerspiegelt mijn mood. Als ik niet zo heel veel zin heb in de dag, kies ik voor comfy en basic. Sneakers en een oversized trui, hoppa… lekker makkelijk. Maar vooral op dagen dat ik moet pieken, ga ik toch liever voor de “diva style”. Want met een goede krul en een hakken schoen voel ik me toch altijd iéts zelfverzekerder. De diva style is ontstaan doordat een vriendin me soms Diva Door (‘Door’ is mijn bijnaam) noemt, als ze me ziet langsvliegen in mijn autootje met een (te) grote zonnebril op. Ik heb dit dus maar gewoon van haar overgenomen en hijs me dus zo af en toe in mijn “diva” outfit.

Zwart is ook een kleur

Er zijn mensen die zweren bij zwart en dan ook vrij weinig andere kleuren in de kast hebben hangen. Mijn kledingkast is een mengeling van kleuren, ik probeer zoveel mogelijk kledingstukken met elkaar te combineren. Zwart en goud zijn voor mij dé kleuren voor een echte Diva look, denk daar een fake fur bonte sjaal en een grote zonnebril bij en de diva is born.

https://www.misshappyhippy.nl/2017/02/shop-the-accessoire-birds-patches/

Shop de diva look

Met deze accessoires creëer je in no time een diva look. De fake fur sjaal is niet alleen trendy maar ook lekker warm en het tasje is net groot genoeg voor al je every day essentials! Zo zie je maar weer dat je zelfs met temperaturen van -5 er nog stylish bij kunt lopen!

Zwart bontje

Zwarte crossbody tas met studs

Dubbele choker

Wat vindt jij van deze diva look?

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter