Win! Avondkaarten voor IBIZA Xperience Fair in Eindhoven

0

Vorig jaar rond deze tijd was ik he-le-maal klaar met dit winterse weer. Geen zon, de kou en vooral de lange donkere dagen, het is niet iets waar je me blij mee maakt. Daarom besloot ik om naar de IBIZA Xperience Fair in Eindhoven te gaan. Het voelde als één dagje vakantie op Ibiza. Samen met Romy struinde ik langs de kraampjes, dronken we de lekkerste Pina Colada ever en aten we een heerlijke curry. Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die klaar zijn met de winter. Laat ik voor dit probleem nu dé perfecte oplossing hebben! Ik mag namelijk 10x twee avondkaarten weggeven voor de IBIZA Xperience Fair in Eindhoven, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 11 & zondag 12 maart 2017.

Wat jij moet doen

Je hoeft geen ingewikkelde raadsels op te lossen of je hersenen te laten kraken. Als je het contactformuliertje hieronder invult en antwoord geeft op de vraag, kom je al een heel eind. Wel mag je Misshappyhippy (mocht je dat nog niet gedaan hebben) even liken op instagram. (word ik namelijk heel blij van!)

Waarom wil jij die kaarten voor de IBIZA Xperience Fair winnen?

De winnaar wordt 10 februari bekend gemaakt via instagram, dus houd dit goed in de gaten. De tickets die verloot worden zijn avondtickets, deze zijn geldig van 17.00 tot 20.00 uur op zaterdagavond óf zondagavond. Er worden 10 x 2 kaarten verloot, je wint dus 2 kaartjes in een keer!

Wat valt er te beleven?

Op de IBIZA Xperience Fair in Eindhoven is genoeg te bleven, je krijgt er makkelijk een dag om. Zo luister je de hele dag naar live muziek van de beste dj’s uit Nederland en Ibiza. Denk aan Rawkixx, Ronny V, Clemens en Keanu. Er zijn stands met beauty, fashion, make-up, meubels, home deco en fashion accessories. Je kunt een lekkere massage nemen. Genieten van een heerlijke cocktail in de vele cocktails bars, lekker eten bij de tapas bars en food trucks.

Er is een Ibiza hippie fotohokje, ook zijn er Ibiza weddingsplanners en Ibiza makelaars. Je kunt uitrusten in de diverse lounges of uitgebreid eten in het Ibiza restaurant. Je leest het al, voor ieder wat wils en entertainment genoeg!

Kleine sfeerimpressie

Vorig jaar was ik op zondag aanwezig op de IBIZA Xperience Fair, hieronder een kleine sfeerimpressie zodat je al een beetje in de stemming komt!

Dus wil jij ook al in maart in zomerse sferen komen? Doe dan mee en maak kans op 2 avondtickets!

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter