WIN! 2x Mission Word Bracelets – tekst: laugh & live

0

Je hebt ze vast en zeker al voorbij zien vliegen op social media; de Mission Word Bracelets. Zelfs BN’ers zijn er al mee gespot. Deze armbanden hebben buiten dat ze er heel fancy uitzien ook een missie; het samenbrengen van vrouwen van alle leeftijden met als doel; de vriendelijkheid van vrouw tot vrouw. Om te vieren dat het zomer is mag ik 2 Mission Word Bracelets onder mijn volgers verloten. Wil je kans maken? Lees dan snel verder.

Armbandjes met een missie

De Mission Word Bracelets zijn er voor iedereen, ze zijn gemaakt van Swarovski facet kralen en doordat er wordt gewerkt met DQ materialen verkleuren de armbanden niet. De armbandjes vallen op door de leuke inspirerende teksten.

Je deelt deze armbanden met jezelf, met je loved ones óf gewoon iemand die wat extra vriendelijkheid in het leven kan gebruiken. Leuk om te geven en om te krijgen! Kom je iemand tegen die de armband harder nodig heeft dan jezelf, dan kun je de Mission Word Bracelet doorgeven en zo de vriendelijkheid verspreiden. Super leuk om je moeder, beste vriendin of een speciaal persoon cadeau te doen. Veel leuker dan alleen een kaartje.

WIN! 2x Mission Word Bracelets - tekst: laugh & live

Hoe werkt het:

  • 1: Je kiest een Mission Word Bracelet met de tekst die voor jou belangrijk is
  • 2: Draag jouw Mission Word Bracelet zolang je wilt
  • 3: Wanneer je iemand ontmoet die het woord op jou Mission Word bracelet harder nodig heeft dan jou geef je hem door. Zo kan één armband van pols naar pols gaan

Grijp die kans!

Om kans te maken op 2 Mission word bracelets met de tekt “laugh” en “live” hoef je alleen maar Misshappyhippy en Missionwordbracelets te volgen op instagram én het contactformulier hieronder in te vullen. Laat me weten waarom jij deze 2 armbandjes wilt winnen én aan wie je 1 armbandje wilt geven.

Waarom wil jij deze 2 armbandjes winnen?

Dingen die je moet weten

  • Deze win actie loopt tot 10 juli. Hierna word de winnaar bekend gemaakt via instagram
  • Zou je nu buiten de prijzen vallen en heb je toch interesse in een Mission word bracelet. Niet getreurd, ze zijn binnenkort ook verkrijgbaar in de Misshapphippy shop Jeeej!
  • De win actie is een samenwerking met Mission Word Bracelets

Via deze weg wil ik jullie ook laten weten dat Misshappyhippy even een zomerstop inlast. Binnen een maand heb ik een huis gekocht, ben ik verhuisd naar een ander dorp, ben ik getrouwd én hebben we hond James aan ons gezin toegevoegd. Deze zomer wil ik vooral genieten van dit alles én moet er ook nog veel geklust worden. Bloggen is mijn hobby en ik merk dat het nu aanvoelt als een verplichting en dat is niet de bedoeling. Na de zomer is onze woonkamer en keuken klaar, dus dan komen er weer leuke binnenkijkers aan. Zal de webshop weer zijn bijgevuld én heb ik weer veel leuke artikelen over beauty, food, festivals en hotspots!

Ik wens ieder een fantastische vakantie, geniet van al het moois dat het leven te bieden heeft. Cheers!

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter