Deze top items scoorde ik in de sale bij River Island

0

Sale – van dit woord gaat mijn hart iedere keer weer ietsje sneller kloppen. De afgelopen periode heb ik weinig tot geen nieuwe kleren gekocht. Soms moeten er namelijk prioriteiten gesteld worden. Maar nadat ik “geen broeken meer had om aan te doen”, besloot ik dat het tijd werd om mijn kledingkast een beetje aan te vullen. De kracht van social media zorgde ervoor dat ik terecht kwam op de website van River Island, waar ik binnen no-time mijn winkelmandje gevuld had. Klein zijn heeft ook zo zijn voordelen, er is altijd genoeg keus in de sale. De niet doorsnee maten blijven namelijk altijd over. Zoals altijd in de sale had ik weer veel voor weinig en daar worden wij Nederlanders natuurlijk heel blij van. Buiten dat, heb ik een aantal top exemplaren aangeschaft, die ik graag even met je wil delen.

De musthave spijkerjurk

Tot voor kort waren de tuinbroeken nog erg in trek, maar deze trend heeft plaatsgemaakt voor de spijkerjurk. Nog steeds super comfortabel maar wel iéts vrouwelijker. Laat dat nu net mijn stijl zijn; sportief maar vrouwelijk. De rafels aan de onderkant zorgen voor een leuk detail en de sneakers maken de outfit helemaal af. Als ik niet hield van afwisseling zou ik ze het liefst iedere dag dragen. Als je nog opzoek bent naar een perfecte sneaker, schaf deze dan aan. Ze zijn sportief, vrouwelijk, zitten comfortabel en zijn helemaal on trend!

Bij deze outfit hoort ook mijn baseball jack, die ik ook kocht in de sale bij River Island. Alleen staat deze niet op de foto, maar deze schiet nog wel eens voorbij op instagram.

Deze top items scoorde ik in de sale!

Deze top items scoorde ik in de sale!
– spijkerjurk River Island – sneakers Nike

De ultieme goed zittende broek

Deze broek dragen is echt een feestje, nog nooit heb ik een broek gekocht die zo lekker zit. Op aanraden van een vriendin koop ik alleen nog maar enkel jeans, zo hoef ik mijn broeken niet meer korter te laten maken. Deze broek is heel makkelijk te combineren met zowel een sneaker of een hakkenschoen.

Een goed zittende zwarte broek mag eigenlijk gewoon niet ontbreken in je kledingkast.

Deze top items scoorde ik in de sale!

– broek River Island – topje Primark – blazer Primark – zonnenbril Primark – tasje Misshappyhippy

Het basic witte t-shirt

Als je aan mij vraagt wat er ontbreekt in mijn kledingkast, dan geef ik als antwoord: “basic items”. Als ik ga winkelen koop ik bijna altijd jurkjes, jasjes of schoenen. Zelden kies ik voor t-shirts. Het nadeel hiervan is dat ik hierdoor nooit weet wat ik moet aan doen bij warm weer. Dus heb ik me voorgenomen om wat meer van deze basic items aan te schaffen. Helemaal basic is dit t- shirt niet, de touwtjes zorgen voor een leuk detail.

Op de een of andere manier past basic niet helemaal bij me en kies ik toch steeds weer voor kleren met een detail.

Deze top items scoorde ik in de sale!

– t-shirt River Island – broekje Only

Buiten deze items scoorde ik ook nog een “festival jurkje” en een leger groene broek. Ik ben echt super tevreden over de kleding van River Island; deze is hip, trendy en van goede kwaliteit. Ook heeft River Island een petite en een plus lijn. De kleding zit heerlijk en heeft een goede pasvorm. Ik heb in ieder geval weer even genoeg items om mee te combineren!

De fotocredits van deze fashion foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter