Dit zijn dé modetrends voor herfst 2017

0

De zomer is voor mij mooiste tijd van het jaar. In mijn ogen heeft de zomer alleen maar voordelen; het is langer licht, lekker warm, er zijn veel festivals, altijd een gelegenheid om cocktails drinken en natuurlijk vakantie. Maar nu de septembermaand is aangebroken en het meer regent dan droog is, kunnen we concluderen dat de herfst in aantocht is. Ondanks dat dit niet mijn favoriete jaargetij is, kan ik wel echt genieten van de nieuwe herfst collectie. Mooie laarzen, stijlvolle broeken en dikke truien. Qua kleding vind ik een najaarscollectie veel leuker dan een voorjaarscollectie, je kunt namelijk veel meer combineren. Kledingstukken die ik dit najaar zeker wil aanschaffen zijn een mooie, goed zittende donkere spijkerbroek, warme truien (ik heb het namelijk altijd koud) een geruite blouse en een shiny glitter trui.

shiny glittertrui

Er zijn altijd wel van die dagen dat we moeten shinen. Bijvoorbeeld als je een belangrijke bespreking op je werk hebt, een etentje met je lief of een lunchdate met je vriendinnen. Voor zo een momenten is het belangrijk dat je een kledingstuk uit je kast kun trekken waarmee je eindeloos kunt combineren. Dit najaar is dit kledingstuk “de shiny glittertui”. Je draagt de glittertrui casual met een paar sneakers en een spijkerbroek of chic op een rok en je pumps. Het is toch heerlijk dat je altijd op die shiny glittertrui kunt rekenen ; )

Shiny glittertrui
Verkrijgbaar bij Esprit
Glitter trui

stijlvolle spijkerbroek

Als je me nu vraagt welk kledingstuk ik echt nodig heb? Dan is dit een stijlvolle donkere spijkerbroek. Ik ben gek op spijkerbroeken, vooral als ze ook nog eens lekker zitten. Dit laatste kan voor mij nog wel eens een probleem zijn, met mijn 1,53 past niet zomaar iedere broek. Een spijkerbroek kun je namelijk altijd, naar vrijwel iedere gelegenheid dragen. Als je maar de juiste combi maakt. Voor mij staat de stijlvolle spijkerbroek bovenaan mijn shoplijstje!


warme truien

Dit najaar ga ik mijn kledingkast uitbreiden met een aantal mooie warme truien. Ik heb namelijk tig truitjes en jurken, maar vrijwel geen warme truien. Voor een koukleum als mij is dat best een beetje vreemd. Vroeger vond ik dikke truien nooit vrouwelijk, misschien dat ik ze daarom ook niet zo snel aanschaf. Maar gelukkig bestaan er tegenwoordig veel verschillende varianten en is een gebreide trui een waar fashion item.


geruite blouse

Afgelopen voorjaar waren de strepen helemaal hip en happening, deze trend was helemaal mijn ding. Dit najaar laat de ruit weer van zich horen en dan in het bijzonder; de rode ruit. Ik hou zelf meer van de grote ruit, dat oogt wat stoerder. Zorg dus dat je dit najaar minstens een item met rode ruit in je kledingkast hebt hangen.

Jurk met rode ruiten
Verkrijgbaar bij Esprit
De geruite blouse


Welke kleding items staan dit najaar bovenaan jouw shop lijst?

– deze blogpost bevat gesponsorde content

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter