Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

0

Afgelopen zondag was ik voor de 3de keer aanwezig op de Ibiza Xperience fair in Eindhoven. Het voelde deze keer als thuiskomen. Na 2 jaar zou je zeggen dat je het wel een beetje gezien hebt, maar net zoals anderen jaren werd ik positief verrast. Er hing een heerlijke Ibiza vibe in het beursgebouw. Je kunt het geheel vergelijken met een hippiemarkt op Ibiza maar dan groter én overdekt. Deze dag heeft me weer veel energie gegeven en ik heb nu nóg meer zin in de zomer. Om je een goed beeld te geven van wat je nu zowel kunt verwachten op de Ibiza Xperience heb ik me dit jaar wat meer verdiept in de standhouders. Ik maakte met verscheidene een praatje; stuk voor stuk mensen met passie voor hun vak. Nadat ik de dag had geëvalueerd besefte ik dat het aanbod op deze fair heel divers is en dat je écht de full Ibiza Xperience krijgt!

Beauty: Beautys Nederland

Beauty Nederland verkoopt o.a wonderbrow en wonderkiss. Ik ontmoette Monique en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Wat een aardige vrouw. Ze vertelde me wat meer over de ‘Wonderbrow’ en liet me zien hoe ik dit moet toepassen bij mezelf. Ze zorgde ervoor dat mijn wenkies on fleek waren.
Zowel de wonderbrow als de wonderkiss ben ik aan het uittesten en hier komt over een paar weken een review van online.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Lifestyle: Aqua Licious

Je hebt ze misschien al eens gezien op een festival; waterflesjes die je kunt hergebruiken. Aqua Licious verkoopt de hippe variant in coole kleuren en motieven.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Buiten dat deze waterfles er super fancy uitziet doe je ook nog eens wat goeds voor het milieu. Als je net als mij iedere dag 1,5 liter water drinkt uit flessen, dan is het zeker niet slecht om over te stappen op deze re-fill variant. Naast de flesjes verkoopt Acua Licious ook kofferhoezen, haman doeken en roundies in leuke motieven die eventueel ook in dezelfde set verkrijgbaar zijn.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Travel: HETibiza

Ik sprak met Nico Buts van HETibiza. Nico woont op Ibiza, ja je leest het goed: hij woont op Ibiza! Voor mij al een feestje op zich, maar buiten dit weet hij ook nog eens alles van het eiland.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Hij verzorgt o.a excursies, huurauto;s en transfers voor alle type vakanties.
Ik hou ervan om op vakantie plekken te bezoeken die nog niet zo toeristisch zijn, dat maakt een vakantie voor mij speciaal.

Ik ben al een keertje op Ibiza geweest in maart maar wil er zeker nog een keertje terug gaan in de zomer.

Het enthousiasme waarmee Nico over Ibiza verteld, heeft me ervan overtuigd om zeker nog eens paar daagjes Ibiza te boeken.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Food: Delicious Shave Ice

Ijsjes horen bij zomer en de zomer is mijn favoriete seizoen. Ivonne van Delicious shave ice bood ons een ijsje aan. Het ijs van Delicious shave ice is niet zomaar ijs, maar ijs dat smelt op je tong. Het wordt opgevangen in een kleurrijke beker en je kunt zelf je smaken kiezen.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Zoals Ivonne zei: ‘je moet het gewoon een keertje proeven’.

Ik moet bekennen dat het ijs op je tong smelt en lekker fris is. Heerlijk verfrissend op een warme zomerdag!

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Fashion: Doendoe

Met een mooie lederen tas kun je me écht blij maken, vooral die met zo’n heerlijk vachtje. Bij Doendoe shop je lederen tassen en rokken die gemaakt worden in het atelier in Marrakesh door dove mensen.
Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience
De producten zijn fair-trade, worden ouderwets gelooid en zijn gemaakt van een restproduct. Ook zijn alle materialen 100% natuurlijk.

Eigenaresse Ilona vertelde me dat service bij Doendoe hoog in het vaandel staat, ze probeert altijd tot een goede oplossing te komen die het beste is voor de klant.

Wil je deze zomer de blits uithangen? Kies dan voor de ‘Souad’ een kleine piramide tas voor aan je pols.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Lifestyle: Ibiza total concept

Als je rondloopt tijdens de Ibiza Xperience kun je niet om de stand van Ibiza total concept heen. Want met muziek, een mobiele bar, verse cocktails en een klein terrasje wek je meteen mijn interesse. Onder het genot van een Ibiza Ice sprak ik met Ron, de eigenaar van Ibiza total concept.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience
Hij legde me uit dat hij een soort menukaart aanbiedt met verschillende items zoals; DJ’s, exclusieve dranken, een cocktailbar, licht & geluid, aankleding, catering en artiesten. Je kunt het hele concept inhuren maar ook een gedeelte hiervan. Net zoals je in een restaurant alleen kiest voor een hoofdgerecht en toetje. We hebben even fijn gechillt op het ‘terras’ van de stand. Ik kreeg er helemaal goede zin van.

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

Samen met Maud heb ik genoten van ‘een dagje Ibiza in Nederland’ . We hebben leuk gepraat met een aantal standhouders, wijntjes gedronken, ijs geproefd, lekker gegeten én geshopt. Wat wil je nog meer op een zondag in maart?

Een dagje Ibiza in Nederland; the full Xperience

De fotocredits van deze lifestyle foto’s gaan naar Maud. Meer van haar foto’s zien? Volg haar via hashtagmaud op instagram.

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter