Met deze modetrends rock je hem dit voorjaar

0

Het weer is op dit moment letterlijk en figuurlijk om te huilen. Ondanks dat de temperatuur niet lenteachtig aan voelt, is de lente wel in aantocht. Wat ik zo fijn vind aan het wisselen van de seizoenen is dat je dan ook een gehele nieuwe garderobe kunt aanschaffen. Voordat ik ga shoppen verdiep ik me altijd een beetje in de trends van het moment. In samenwerking met Esprit heb ik deze voor je op een rijtje gezet. Het is altijd weer even wennen die voorjaars kleren, maar ik word er wel héél blij van.

Pastel tinten

Pasteltinten mogen dit voorjaar niet ontbreken in je kledingkast. Je hoeft niet te kiezen voor één item; met een outfit geheel in pastel tint rock je hem volledig! Een pasteltint past mooi bij iedere huidskleur en is mooi te combineren met een lichte jeans of rok. Zoals het t-shirt hieronder met hartvormige hals. Zie je je al struinen langs het strand in je zoete lichtroze jurkje? Ik word er gewoon happy van als ik erover nadenk. Als je niet zo van extreem houdt, dan is de pastel tint dé trend voor jou!


Kleuren explosie

Niet iedereen is gek op felle kleuren en niet iedereen staat hiermee. Het geluk wat ik heb is dat ik een getinte huidkleur heb en dat ik daardoor vrijwel alle felle kleuren kan dragen. Je mag dit voorjaar alle kleuren combineren, niks is te gek. Maar je kunt het ook rustig aan doen en alleen voor een felle top of broek kiezen. Ik vind het fantastisch! De multi colour jurk wat je hieronder ziet, staat op mijn wish list. Makkelijk te combineren met een witte sneaker, zoals deze van Nike. Ik zie me al gaan in mijn cabrio met een zonnebril op, whoehoe…


Flower power

Ik hoop dat je een beetje van bloemetjes houdt, want de flower power trend is terug. Van blouses met bloemenprints tot jeans met geborduurde bloemen, het is één groot feest! Om eerlijk te zijn past deze trend het minste bij mij. Hoe zeer ik ook mijn best doe, ik vind de flower look al snel zo truttig ogen. Al moet ik wel bekennen dat ik deze denim short met subtiele bloemetjes héél schattig vind. Makkelijk te combineren met een witte top en een slippertje.


Pink blush rush

Van de Pink blush rush trend moet je houden. You love it or you hate it. Deze trend met veel pink en roesjes is redelijk opvallend. Toch vind ik dat je een aantal opvallende kledingstukken moet hebben. Soms heb ik van die dagen dat ik op sta en écht zin heb in de dag. Voor deze dagen is de blush rush trend perfect. Opstaan, aandoen en gaan; hoppa! Het jasje wat ik heb uitgekozen past helemaal in de blush rush trend. Zorg wel dat je de rest van de outfit rustig houdt, want het jasje alleen is je outfit.


Ik verheug me alweer om te gaan shoppen. Tip: op 7 april is het weer Nationale Glamourday en ontvang je bij heel veel winkels 20% korting. Een goede reden om met je bestie af te spreken en he-le-maal los te gaan.

– deze blogpost is een samenwerking met Esprit

Till next time!

Liefs,

Share.

Laat een reactie achter